Restoranas Skonis

Tai – pasaulio kulinarinės tradicijos pagamintos kitaip. Tai – kolegoms, draugams ir šeimai, turintiems mėgstamiausius patiekalus, bet ieškantiems naujų gastronominių skonių.

„FUSION“ virtuvės restoranas, kurio šefai surinko įdomiausius skirtingų pasaulio virtuvių receptus bei paruošė autorinių ir, tuo pačiu, visų pamėgtų patiekalų valgiaraštį, kuriame yra įvairių šalių populiariausi tradiciniai patiekalai.

Asortimente turime įdomių ir dar neatrastų skonių, kaip izraelietiškų šakšuką, šveicarišką „Raclette“ sūrio užkandį, peruietišką menkės sevičę, ekvadorietišką „Locro de Papa“ sriubą, marokietišką tadžiną, korėjietišką mėsainį su krevetėmis, vokiškas „Bratwurst“ dešreles, itališkai ruoštą doradą „Aqua pazza“ ir kita.

Taip pat asortimente rasite jau žinomus, ko gero daugelio visame pasaulyje žinomus ir mėgstamus patiekalus, kaip Vienos šnicelį, itin orginaliai pateiktą Kijevo kotletą, mėsainį su brandinta jautiena, itališkas picas iš brandintos itališkos tešlos, populiarujį britišką „Fish&Chips“ ir daug kitų nežinomų ir žinomų, bet įdomiau išskanautų patiekalų.

Adresas:
Konstitucijos pr. 26Google Maps
Telefono nr.:
El. paštas:
Darbo laikas:

I-V: 08:00 - 20:00

Nuolaida:

Su „Vilnius Pass“: 10 proc. nuolaida sąskaitai (išskyrus alkoholiniams gėrimams, tabakui bei pasiūlymams su akcija)