Išsikepkite šakotį

Paragaukite savo pačių kepto šakočio – tradicinio XV amžiaus pyrago.

Norint iškepti šį ypatingą pyragą, su taip vadinamosiomis atsikišusiomis medžio šakomis, reikia daug meistriškumo. Tad pasiraitokite rankoves ir susikaupę klausykitės profesionalių kepėjų paslapčių, kaip iškepti šakotį. Tada pamėginkite ir patys pilti skystą tešlą ant besisukančio volo virš atviros ugnies. Kai šakotis iškeps, galėsite paragauti dieviškai skanaus ir dar šilto jo gabalėlio.

Pasirinkite autentišką vietą arba paprašykite kepėjų atvykti į jūsų šventę ir atsivežti mobilią šakočių kepimo krosnį. Taip laimėsite smagią bei aktyvią pramogą visam vakarui.
„ŠAKOČIŲ MUZIEJUS“
Sodyba Ignė
„Suk į kaimą“
Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu analizės, reklamos ir personalizuoto turinio tikslais. Norėdami gauti daugiau informacijos,skaitykite čia.