Vakarienių viešbučio kambaryje pasiūlymai
Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius ****
Padovanokite Mamai mielas ir šiltas akimirkas, rūpestį bei džiaugsmą! Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius siūlo išskirtinę dovaną – galimybę užsakyti trijų patiekalų vakarienę privačiame viešbučio kambaryje.
- Gėlės mamai
- Ypatinga 3 patiekalų vakarienė su putojančiu vynu
- Vakarienė kambaryje su vaizdu į Katedrą
Vakarienės meniu I
- Sūrių rinkinys
- Duonos skrebučiai, brandintas kietasis sūris, baltasis pelėsinis sūris, čederio sūris, ožkos pieno sūris, brandintas vyne
- Karštieji patiekalai pasirinktinai
- Vištienos filė su keptu apelsinu, cukinija, morkytėmis bei svieste karamelizuotomis bulvytėmis
- Lašišos kepsnys su keptomis daržovėmis ir bulvių puselėmis
- Desertai pasirinktinai
- Tiramisu
- Varškės pyragas be glitimo su įvairiomis sėklomis, riešutais bei uogomis
- Gėrimai
- Putojantis vynas Botter Prosecco 750 ml
Vakarienės meniu II
- Užkandžių rinkinys
- Vytinta kiaulienos dešra, vytintas itališkas kumpis, duonos skrebučiai, brandinti sūriai
- Karštieji patiekalai pasirinktinai
- Midijos grietinėlės padaže su žaliuoju česnakiniu aliejumi
- Midijos pomidorų padaže su chorizo ispaniška dešra
- Desertai pasirinktinai
- Tiramisu
- Varškės pyragas be glitimo su įvairiomis sėklomis, riešutais bei uogomis
- Gėrimai
- Putojantis vynas Botter Prosecco 750 ml
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 115 EUR (dviem)
Rezervacija: +370 682 00040, [email protected]
Adresas: L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1
Comfort Hotel LT – Rock’n’roll Vilnius ***
Nustebinkitę mamą jaukia ir gurmaniška vakariene, viešbučio kambaryje, su puikia muzika, aptarnavimu, gėlėmis ir vynu.
- Gėlių puokštė mamai
- Ypatinga restorano „Mellow“ vakarienė
Vakarienės meniu
- Šefo komplimentas
- Starteris: burratos užkandis su pomidorais, nduja ir balzaminiais perlais
- Karštas patiekalas pasirinktinai:
- Midijos brendžio ir kario padaže su prancūziška duona/bulvytėmis
- Elnienos didkepsnis su gervuogių padažu, kelmučiais, ir užkeptomis mažomis bulvytėmis
- Desertas: kavos panna cotta su slyvomis
- Kava/arbata
- Dvi taurės vyno asmeniui
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės pradžios laikas: 18:00 val. (vakarienė iki 20:30 val.)
Vakarienės kaina: 89 EUR (dviem)
Rezervacija: +3706 968 8040, [email protected]
Adresas: Kauno g. 14
Imperial Hotel & Restaurant *****
Balandžio 30 - gegužės 9 dienomis mamos negamina, nes vaikai kviečia į privačią vakarienę viešbučio apartamentuose. Paruošime išskirtinius šventinius pietus ar vakarienę, pavaišinsime taure Normandijos sidro ir kiekvienai mamai dovanosime po puokštę kvepiančių gėlių!
Vakarienės meniu
- Šefo užkandžių rinkinys
- Šokoladinis puodelis su Gorgonzola sūriu ir aviete
- Ožkos sūrio triufelis su moliūgų sėklomis ir kmynais
- Lengvai rūkytas barbarisinis ančiukas su figų čatniu ir graikiniais riešutais
- Profiterole su lengvai sūdyta lašiša ir upėtakio ikrais
- Gaivios salotos su uogomis ir aviečių padažu
- Tunas, keptas ant grotelių, „Niçoise“ stiliumi
- Pagrindiniai patiekalai pasirinktinai
- Barbarisinio ančiuko file su aviečių ir burokėlių piure bei gervuogių padažu
- Oto file su confit pomidorais ir citrusiniu šafrano pesto
- Aštuonkojis, keptas ant grotelių, su chorizo ir mini bulvytėmis
- Elniena, užkepta po sluoksniuotos tešlos kepure, su baravykais ir čiobreliais
- Bulvių gnocchi su Roquefort sūrio padažu, miško grybais ir Reggiano parmezano traškučiu
- Desertas pasirinktinai
- Juodojo šokolado „Azélia“ ganašo tartaletė su lazdyno riešutais
- Raudonųjų apelsinų „Crème Brûlée“ tartaletė su karamelizuotais kinkanais
- Taurė priderinto gėrimo
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 58 EUR (vienam asmeniui)
Rezervacija: +370 5 255 3355, www.tablein.lt (pasirinkti renginio datą, vadovaujantis instrukcijomis)
Adresas: Subačiaus g. 2
Radisson Blu Hotel Lietuva ****
Unikali proga paragauti tradicinių ispaniškų patiekalų, kuriuos jums ruoš šefas Pablo Martin. Vakarienės vyks specialiai paruoštuose viešbučio apartamentuose, kur galėsite pasigrožėti Vilniaus panorama.
- Ispaniška vakarienė viešbučio apartamentuose 16 aukšte
- Gėlės mamai
Vakarienės meniu I
- Įvairūs ispaniški „Tapas“
- Jūros gėrybių arba Valensijos stiliaus paella
- Katalonijos desertas
- Ąsotis Sangrijos
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 d., gegužės 1, 7 ir 8 d. (penktadienį ir šeštadienį) nuo 18 valandos.
Vakarienės kaina: 90 EUR (dviem)
Vakarienės meniu II
- „Tapas“: ispaniškas omletas su triufeliais, krevečių kroketai, ispaniškos bulvių salotos su krevetėmis
- Patiekalas: aštuonkojis su Romesco padažu ir daržovėmis ARBA jautienos didkepsnis su Port vyno padažu ir saldžiųjų bulvių traškučiais
- Desertas: torrijas su pistacijų skonio ledais
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 d., gegužės 1, 7 ir 8 d. (penktadienį ir šeštadienį) nuo 18 valandos.
Vakarienės kaina: 39 EUR (vienam asmeniui)
Rezervacija: +370 5 231 4847, [email protected]
Adresas: Konstitucijos pr. 20
Radisson Blu Royal Astorija *****
Mėgaukitės 5 patiekalų šefo Gedimino Andriuškevičiaus degustacine vakariene restoraniniame viešbučio kambaryje. Skirkite kokybiško laiko savo brangiausiems, kurkite prisiminimus ir atraskite naujus skonius.
- Degustacinė vakarienė dviem
- Gėlės mamai
Degustacinės vakarienės meniu
- Šefo komplimentai
- Wagyu jautienos kapotinis | Kalamondinu gardintas aioli padažas | Tapijokų traškutis
- Kepti žalieji smidrai | Džiūvėsėliuose keptas kiaušinis | Olandiškas padažas | Bulvių šiaudeliai
- Anties krūtinėlė su Ras el hanout padažu | Baltasis smidras | Karamelizuotas rabarbaras | Žirnelių ankštys ARBA trumpai kepta Hamachi filė | Laukinių česnakų pesto | Kininis bastutis | Miso ir sezamais skanintos morkytės
- Šokolado ir maskarponės kupolas | Braškių šerbetas | Sūdytos karamelės padažas
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 125 EUR (dviem)
Rezervacija: +370 5 212 0110, [email protected]
Adresas: Didžioji g. 35/2
Rinno ***
Pasijuskite tarsi tolimuosiuose rytuose. Viešbučio kambaryje jūsų lauks kruopščiai pagaminti trys rytietiški patiekalai bei desertas, o pietumis/vakariene galėsite mėgautis savo artimųjų rate, visiškai netrukdomi. Tikime, kad liksite nustebinti aromatų gausa ir maloniais įspūdžiais.
- Gėlės mamai
- Pietūs/vakarienė viešbučio kambaryje
Vakarienės/pietų meniu (5 nepalietiški patiekalai)
- Paneero salotos (apkeptas naminis Panyro sūris su šviežiais pomidorais, iceberg salotomis, ridikėliais ir špinatų lapais)
- Užkandžių rinkinys (apkepti cukinijų ir baklažanų gabalėliai, švieži jelapeno pipirai, apkeptas panyro sūris, padengta avinžirnių miltais)
- Patiekalas pasirinktinai:
- Erienos Sabji „Curry“ (troškinta ėriena nepalietiškame kario padaže su šviežia kalendra);
- Vištienos Sabji (troškinta vištiena nepalietiškame kario padaže su šviežia kalendra);
- Chana masala vegetariškas (avinžirnių troškinys su garam masala prieskoniais, pomidorais ir česnakui);
- Paneer masala veganiškas (aromatingas naminio sūrio troškinys su pomidorais, svogūnais ir imbieru)
- Garnyras (šviežia naan duonelė su česnaku, duonelė su sezamu arba bismati ryžiai);
- Desertas „Mango lassi“ (vaisių kokteilis su jogurtu, mėtomis ir kardamonu) ARBA „Gulab Jamun“ (tradicinės varškės sūrio spurgytės su cukrumi ir kardamonu)
- Kava/arbata/sultys/vanduo
Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 60 EUR (vienam asmeniui), 110 EUR (dviem asmenim), vaikams iki 12 m. 50 proc. nuolaida, 15 proc. nuolaida jei pietauja 4 ir daugiau asmenų.
Rezervacija: +370 612 14101, [email protected]
Adresas: Vingrių g. 25