Oficiali Vilniaus miesto plėtros agentūra

Vakarienių viešbučio kambaryje pasiūlymai

Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius ****

Padovanokite Mamai mielas ir šiltas akimirkas, rūpestį bei džiaugsmą! Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius siūlo išskirtinę dovaną – galimybę užsakyti trijų patiekalų vakarienę privačiame viešbučio kambaryje.
  • Gėlės mamai
  • Ypatinga 3 patiekalų vakarienė su putojančiu vynu
  • Vakarienė kambaryje su vaizdu į Katedrą

Vakarienės meniu I

  • Sūrių rinkinys
    • Duonos skrebučiai, brandintas kietasis sūris, baltasis pelėsinis sūris, čederio sūris, ožkos pieno sūris, brandintas vyne
  • Karštieji patiekalai pasirinktinai
    • Vištienos filė su keptu apelsinu, cukinija, morkytėmis bei svieste karamelizuotomis bulvytėmis
    • Lašišos kepsnys su keptomis daržovėmis ir bulvių puselėmis
  • Desertai pasirinktinai
    • Tiramisu
    • Varškės pyragas be glitimo su įvairiomis sėklomis, riešutais bei uogomis
  • Gėrimai
    • Putojantis vynas Botter Prosecco 750 ml

Vakarienės meniu II

  • Užkandžių rinkinys
    • Vytinta kiaulienos dešra, vytintas itališkas kumpis, duonos skrebučiai, brandinti sūriai
  • Karštieji patiekalai pasirinktinai
    • Midijos grietinėlės padaže su žaliuoju česnakiniu aliejumi
    • Midijos pomidorų padaže su chorizo ispaniška dešra
  • Desertai pasirinktinai
    • Tiramisu
    • Varškės pyragas be glitimo su įvairiomis sėklomis, riešutais bei uogomis
  • Gėrimai
    • Putojantis vynas Botter Prosecco 750 ml

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 115 EUR (dviem)
Rezervacija: +370 682 00040, vilnius@amberton.lt
Adresas: L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1

Comfort Hotel LT – Rock’n’roll Vilnius ***

Nustebinkitę mamą jaukia ir gurmaniška vakariene, viešbučio kambaryje, su puikia muzika, aptarnavimu, gėlėmis ir vynu. 
  • Gėlių puokštė mamai
  • Ypatinga restorano „Mellow“ vakarienė

Vakarienės meniu

  • Šefo komplimentas
  • Starteris: burratos užkandis su pomidorais, nduja ir balzaminiais perlais
  • Karštas patiekalas pasirinktinai:
    • Midijos brendžio ir kario padaže su prancūziška duona/bulvytėmis
    • Elnienos didkepsnis su gervuogių padažu, kelmučiais, ir užkeptomis mažomis bulvytėmis
  • Desertas: kavos panna cotta su slyvomis
  • Kava/arbata
  • Dvi taurės vyno asmeniui

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės pradžios laikas: 18:00 val. (vakarienė iki 20:30 val.)
Vakarienės kaina: 89 EUR (dviem)
Rezervacija: +3706 968 8040, restoranas@comforthotel.lt
Adresas: Kauno g. 14

Imperial Hotel & Restaurant *****

Balandžio 30 - gegužės 9 dienomis mamos negamina, nes vaikai kviečia į privačią vakarienę viešbučio apartamentuose. Paruošime išskirtinius šventinius pietus ar vakarienę, pavaišinsime taure Normandijos sidro ir kiekvienai mamai dovanosime po puokštę kvepiančių gėlių!

Vakarienės meniu

  • Šefo užkandžių rinkinys
    • Šokoladinis puodelis su Gorgonzola sūriu ir aviete
    • Ožkos sūrio triufelis su moliūgų sėklomis ir kmynais
    • Lengvai rūkytas barbarisinis ančiukas su figų čatniu ir graikiniais riešutais
    • Profiterole su lengvai sūdyta lašiša ir upėtakio ikrais
    • Gaivios salotos su uogomis ir aviečių padažu
    • Tunas, keptas ant grotelių, „Niçoise“ stiliumi
  • Pagrindiniai patiekalai pasirinktinai
    • Barbarisinio ančiuko file su aviečių ir burokėlių piure bei gervuogių padažu
    • Oto file su confit pomidorais ir citrusiniu šafrano pesto
    • Aštuonkojis, keptas ant grotelių, su chorizo ir mini bulvytėmis
    • Elniena, užkepta po sluoksniuotos tešlos kepure, su baravykais ir čiobreliais
    • Bulvių gnocchi su Roquefort sūrio padažu, miško grybais ir Reggiano parmezano traškučiu
  • Desertas pasirinktinai
    • Juodojo šokolado „Azélia“ ganašo tartaletė su lazdyno riešutais
    • Raudonųjų apelsinų „Crème Brûlée“ tartaletė su karamelizuotais kinkanais
  • Taurė priderinto gėrimo

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 58 EUR (vienam asmeniui)
Rezervacija: +370 5 255 3355www.tablein.lt (pasirinkti renginio datą, vadovaujantis instrukcijomis)
Adresas: Subačiaus g. 2

Radisson Blu Hotel Lietuva ****

Unikali proga paragauti tradicinių ispaniškų patiekalų, kuriuos jums ruoš šefas Pablo Martin. Vakarienės vyks specialiai paruoštuose viešbučio apartamentuose, kur galėsite pasigrožėti Vilniaus panorama.
  • Ispaniška vakarienė viešbučio apartamentuose 16 aukšte
  • Gėlės mamai

Vakarienės meniu I

  • Įvairūs ispaniški „Tapas“
  • Jūros gėrybių arba Valensijos stiliaus paella
  • Katalonijos desertas
  • Ąsotis Sangrijos

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 d., gegužės 1, 7 ir 8 d. (penktadienį ir šeštadienį) nuo 18 valandos.
Vakarienės kaina
: 90 EUR (dviem)

Vakarienės meniu II

  • „Tapas“: ispaniškas omletas su triufeliais, krevečių kroketai, ispaniškos bulvių salotos su krevetėmis
  • Patiekalas: aštuonkojis su Romesco padažu ir daržovėmis ARBA jautienos didkepsnis su Port vyno padažu ir saldžiųjų bulvių traškučiais
  • Desertas: torrijas su pistacijų skonio ledais

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 d., gegužės 1, 7 ir 8 d. (penktadienį ir šeštadienį) nuo 18 valandos.
Vakarienės kaina: 39 EUR (vienam asmeniui)
Rezervacija: +370 5 231 4847, info.lietuva.vilnius@radissonblu.com
Adresas: Konstitucijos pr. 20

Radisson Blu Royal Astorija *****

Mėgaukitės 5 patiekalų šefo Gedimino Andriuškevičiaus degustacine vakariene restoraniniame viešbučio kambaryje. Skirkite kokybiško laiko savo brangiausiems, kurkite prisiminimus ir atraskite naujus skonius.
  • Degustacinė vakarienė dviem
  • Gėlės mamai

Degustacinės vakarienės meniu

  • Šefo komplimentai
  • Wagyu jautienos kapotinis | Kalamondinu gardintas aioli padažas | Tapijokų traškutis
  • Kepti žalieji smidrai | Džiūvėsėliuose keptas kiaušinis | Olandiškas padažas | Bulvių šiaudeliai
  • Anties krūtinėlė su Ras el hanout padažu | Baltasis smidras | Karamelizuotas rabarbaras | Žirnelių ankštys ARBA trumpai kepta Hamachi filė | Laukinių česnakų pesto | Kininis bastutis | Miso ir sezamais skanintos morkytės
  • Šokolado ir maskarponės kupolas | Braškių šerbetas | Sūdytos karamelės padažas

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 125 EUR (dviem)
Rezervacija: +370 5 212 0110, sales.vilnius@radissonblu.com
Adresas: Didžioji g. 35/2

Rinno ***

Pasijuskite tarsi tolimuosiuose rytuose. Viešbučio kambaryje jūsų lauks kruopščiai pagaminti trys rytietiški patiekalai bei desertas, o pietumis/vakariene galėsite mėgautis savo artimųjų rate, visiškai netrukdomi. Tikime, kad liksite nustebinti aromatų gausa ir maloniais įspūdžiais.
  • Gėlės mamai
  • Pietūs/vakarienė viešbučio kambaryje

Vakarienės/pietų meniu (5 nepalietiški patiekalai)

  • Paneero salotos (apkeptas naminis Panyro sūris su šviežiais pomidorais, iceberg salotomis, ridikėliais ir špinatų lapais)
  • Užkandžių rinkinys (apkepti cukinijų ir baklažanų gabalėliai, švieži jelapeno pipirai, apkeptas panyro sūris, padengta avinžirnių miltais)
  • Patiekalas pasirinktinai:
    • Erienos Sabji „Curry“ (troškinta ėriena nepalietiškame kario padaže su šviežia kalendra);
    • Vištienos Sabji (troškinta vištiena nepalietiškame kario padaže su šviežia kalendra);
    • Chana masala vegetariškas (avinžirnių troškinys su garam masala prieskoniais, pomidorais ir česnakui);
    • Paneer masala veganiškas (aromatingas naminio sūrio troškinys su pomidorais, svogūnais ir imbieru)
    • Garnyras (šviežia naan duonelė su česnaku, duonelė su sezamu arba bismati ryžiai);
  • Desertas „Mango lassi“ (vaisių kokteilis su jogurtu, mėtomis ir kardamonu) ARBA „Gulab Jamun“ (tradicinės varškės sūrio spurgytės su cukrumi ir kardamonu)
  • Kava/arbata/sultys/vanduo

Pasiūlymas galioja: balandžio 30 – gegužės 9 d.
Vakarienės kaina: 60 EUR (vienam asmeniui), 110 EUR (dviem asmenim), vaikams iki 12 m. 50 proc. nuolaida, 15 proc. nuolaida jei pietauja 4 ir daugiau asmenų.
Rezervacija: +370 612 14101, info@rinno.lt
Adresas: Vingrių g. 25

Daugiau pasiūlymų
Nakvynių viešbutyje pasiūlymai
Nakvynių viešbutyje pasiūlymai

Nakvynė viešbutyje - puiki galimybė pabėgti nuo kasdienybės.

Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu analizės, reklamos ir personalizuoto turinio tikslais. Norėdami gauti daugiau informacijos,skaitykite čia.