Oficiali Vilniaus miesto plėtros agentūra

Velykos viešbutyje

Radisson Blu Royal Astorija*****
Velykinis meniu išsinešti

  • Velington kepsnys - jautienos išpjova kepta sluoksniuotoje tešloje su šonine ir grybais (65 Eur, keturių asmenų šeimai) 
  • Antienos kepenėlių foje gras, uogos, pavasariniai daigai (10 Eur, porcija asmeniui) 
  • Lašiša en Papillote - kepimo popieriuje kepta lašišos filė su pankoliais, alyvuogėmis, špinatais ir bulvytėmis (60 Eur, keturių asmenų šeimai)
  • Mielinys pyragas „Velykų boba“ su brendyje mirkytais vaisiais, barstytas apelsinų cukatomis (25 Eur) 

Degustacinė vakarienė 

Šefo Gedimino Andriuškevičiaus ruošta 5 patiekalų vakarienė, patiekiama viešbučio kambaryje.
  • Šefo komplimentai
  • Jūros gėrybės šafrano ir yuzu padaže
  • Elnienos karpačas | Raudonųjų vynuogių čatnis | Bleu d'Auvergne | Druska su trumais
  • Marensin regiono perlinių vištų krūtinėlė | Anties riebaluose keptos jaunos bulvės | Trinti žalieji žirneliai
  • Keptas aštuonkojis| Juodasis rizotas | Batatų ir kari piurė | Kale kopūstų čipsai
  • Prancūzijos saldėsiai: Obuolainis | Makarūnas | Karštas šokoladinis pudingas | Krembriulė

Kaina: 55 Eur 
Rezervacija: +370 5 212 0110, sales.vilnius@radissonblu.com
Adresas: Didžioji g. 35/2

Daugiau informacijos

Comfort Hotel LT – Rock’n’roll Vilnius ***
Velykų lauknešėliai

Užkandžiai

  • Skumbrės, avokadų bei kaparėlių užkandėlė su duonele porc 7.0 Eur
  • Marinuota saida su daržovių čatniu porc 4.5 Eur
  • Vištienos kepenėlių paštetas su moliūgų džemu kg 30.0 Eur
  • Krepšelis su ožkos sūriu bei svogūnų džemu vnt 1.6 Eur
  • Mini kišas su vištiena ir pievagrybiais vnt 2.5 Eur
  • Mini kišas su lašiša bei porais vnt 2.7 Eur
  • Įdarytas viščiukas su daržovėmis kg 18.0 Eur
  • Veršienos vyniotinis kg 25.0 Eur
  • Vištienos vyniotinis kg 18.0 Eur
  • Kiaulienos ir vištienos terinas kg 18.0 Eur
  • Jautienos tartaras su balzamiko perlais porc 6.5 Eur
  • Rūkytas šamas kg 14.0 Eur

Karšti patiekalai

  • Kijevo kotletas vnt 4.0 Eur
  • Anitienos kulšelė „Confit“ su bulvių gratinu porc 9.0 Eur

Desertai

  • Tortas „Napoleonas“ kg 19.5 Eur
  • Obuolių pyragas su varške kg 19.5 Eur
  • Morkų pyragas su filadelfijos sūriu kg 19.5 Eur
  • Eklerai su plikytu kremu bei karamele vnt 2.5 Eur
  • Tiramisu vnt 2.5 Eur

Velykų pusryčiai viešbutyje 

Mėgaukitės lėtais pusryčiais viešbučio kambaryje.
  • Užkandžių rinkinys
  • Kruasanai
  • Karštas patiekalas iš meniu
  • Desertas
  • Kava/arbata
  • Dvi taurės prosecco arba Mimozų

Pusryčių laikas: nuo 11:30 iki 13:30 val. (pusryčiai vyks viešbučio kambaryje)
Kaina dviem: 75 Eur
Kaina vaikams nuo 12 m.: 15 Eur
Rezervacija: +3706 968 8040, restoranas@comforthotel.lt (rezervacijos priimamos bent 2 dienas prieš) 
Adresas: Kauno g. 14

Daugiau informacijos

Relais&Chateaux Stikliai hotel *****
Vakarienė viešbutyje

Balandžio 2-5 dienomis kviečiame į šventinę 5 patiekalų vakarienę, kuria mėgautis galėsite subtilia prabanga alsuojančiuose viešbučio kambariuose. 
  • Aperityvas
    • Lėtai virtas putpelių kiaušinis, patiekiamas su žaliųjų žirnelių ir mėtų kremu, eršketo ikrais ir tapijokos trapučiais
  • Šaltas užkandis
    • Temperuota lašišos filė su anyžių degtinės želė, marinuotais pankoliais, mini žalumynais ir pavasariniais svogūnėliais
  • Karštas užkandis
    • Jūrų šukutės, paskanintos trumais, patiekiamos su bulvių perlais, bolivinių balandų spragėsiais ir laimų puta
  • Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)
    • Oto filė, patiekiama su geldelių consommé ir emulsija, lengvai blanširuotais šviežiais agurkais, citrininiu maskarponės kremu bei cukinijų piurė
    • Putpelė, įdaryta pistacijų branduoliais ir foie gras, patiekiama su svieste keptais baravykais, šilkine bulvių piurė ir portveino padažu su trumais
  • Desertas (pasirinktinai)
    • Morengo desertas su maskarponės kremu, mangais, pasifloromis ir pistacijų branduoliais
    • Juodojo šokolado desertas su šviežiomis avietėmis ir aviečių šerbetu
    • Dubingio ūkio uogų šerbetų asorti

Pasiūlymas galioja: balandžio 2-5 d. 
Vakarienės kaina: 95 Eur vienam asmeniui
Nakvynės kaina: nuo 161 Eur dviem asmenims  kainą įskaičiuoti pusryčiai)
Rezervacija: +370 5 264 9595, reservations@stikliaihotel.lt
Adresas: Gaono g. 7

Daugiau informacijos

Hilton Garden Inn Vilnius City Centre ****
Velykiniai vėlyvieji pusryčiai 

  • Karališkas kiaušinis su Serrano kumpiu
  • Kišas su krevetėmis ir žolelėmis
  • Žaliosios salotos su avokadu ir šviežiu mangu
  • Lašišos, tuno ir lydekos terinas
  • Kataifi lizde kepta putpelė su slyvu padažu
  • Mango pyragėlis su pistacijų ir vanilės įdaru
  • Duonelė su žalumynų sviestu
  • Taurė putojančio Cava
  • Kava/ arbata

Pasiūlymas galioja: balandžio 4-5 d.
Kaina: 29 Eur (vienam asmeniui), minimalus užsakymas 2 asmenims 
Rezervacija: +370 5 2299440, sales@hgivilnius.com   
Adresas: Gedimino pr. 44B

Daugiau informacijos

Imperial Hotel & Restaurant *****

Kviečiame šv. Velykas su artimaisiais švęsti Vilniaus senamiesčio širdyje prie pietų stalo, specialiai paruoštuose viešbučio apartamentuose.

Šventinių patiekalų meniu išsinešti

Užkandžių rinkinys

  • Griliuje kepta rausvojo tuno filė Nicos stiliumi (80 g)
  • Ruginės duonos paplotėlis su Kamčiatkos krabu, upėtakio ikrais ir putpelių kiaušiniu (40 g)
  • Kukurūzinio viščiuko ir antienos ballotine su baravykais ir čiobreliais (60 g)
  • Profiterole su antienos riebiųjų kepenėlių foie gras musu ir karamelizuotais kinkanais (30 g)
  • Ėriuko liežuvis baltojo vyno drebučiuose su krienų putėsiais (70 g)
  • Reggiano parmezano tartaletė su kepto baklažano musu, Roquefort sūriu ir graikiniais riešutais (40 g)
  • Lengvai rūkyto barbarisinio ančiuko salotos su aviečių padažu ir miško uogomis (40 g)
  • Sous-vide stiliumi keptas brandintos jautienos rostbiff su griliuje keptais artišokais ir chimichurri padažu (70 g)
  • Purenti sviestukai ir krosnyje keptos kvietinės bei ruginės bandelės (90 g)

Patiekalas

  • Karališkos putpelės puselė, įdaryta ančių riebiosiomis kepenėlėmis foie gras, fazano file, figomis bei pistacijų riešutais (175 g)

Desertas

  • Velykinis keksas „Imperial“ su konjake brandintomis spanguolėmis

Rinkinio kaina: 52 Eur (vienam asmeniui)

  • 17 valandų sous-vide stiliumi kepta ėriuko kulninė (N. Zelandija) su mėtiniu chimichurri padažu ir amandine bulvėmis (~1,7 kg mėsos ir 500 g bulvių) - 58 Eur

Velykinių pietų meniu apartamentuose

Užkandžių rinkinys

  • Griliuje kepta rausvojo tuno filė Nicos stiliumi
  • Ruginės duonos paplotėlis su Kamčiatkos krabu, upėtakio ikrais ir putpelių kiaušiniu
  • Kukurūzinio viščiuko ir antienos ballotine su baravykais ir čiobreliais
  • Profiterole su antienos riebiųjų kepenėlių foie gras musu ir karamelizuotais kinkanais
  • Ėriuko liežuvis baltojo vyno drebučiuose su krienų putėsiais
  • Reggiano parmezano tartaletė su kepto baklažano musu, Roquefort sūriu ir graikiniais riešutais
  • Lengvai rūkyto barbarisinio ančiuko salotos su aviečių padažu ir miško uogomis
  • Sous-vide stiliumi keptas brandintos jautienos rostbiff su griliuje keptais artišokais ir chimichurri padažu
  • Purenti sviestukai ir krosnyje keptos kvietinės bei ruginės bandelės

Patiekalas

  • Karališkos putpelės puselė, įdaryta ančių riebiosiomis kepenėlėmis foie gras, fazano file, figomis bei pistacijų riešutais

Desertas

  • Velykinė „Romo boba“ su šlakeliu Jūsų mėgstamiausio romo

Vakarienės kaina: 72 Eur (vienam asmeniui)
Informacija: +370 5 255 3355, hotel@imperialvilnius.lt
Adresas: Subačiaus g. 2

Užsisakyti

ibis Styles Vilnius ***
Šventiniam Velykų stalui – maistas išsinešti

Užkandžiai

  • Vištienos kepenėlių paštetas su baravykais (kg) 30,00 Eur
  • Mini kišas su vištiena (vnt) 2,50 Eur
  • Mini kišas su lašiša (vnt) 2,70 Eur
  • Velington kepsnys/ jautienos išpjova kepta tešloje, šoninė, baravykai (kg) 60,00 Eur
  • Marinuota saida su daržovių čatniu (porc) 4,50 Eur

Karšti patiekalai

  • Įdarytas ančiukas su riešutais bei spanguolėmis/ paruoštas kepimui (kg) 23,00 Eur
  • Jautienos žandukai raudonojo vyno padaže (porc) 6,00 Eur

Desertai

  • Prancūziškas obuolių pyragas (vnt) 20,00 Eur
  • Tortas Napoleonas (kg) 20,00 Eur

!! Rezervacijos priimamos dvi dienos iki užsakymo atsiėmimo.

Nakvynė su gausiais Velykų pusryčiais

Pusryčiai

  • Mėsos lėkštė su margučiais
  • Benedikto kiaušinis
  • Prancūziškas obuolių pyragas
  • Kava/ arbata
  • Putojantis vynas prosecco

Nakvynės su pusryčiais kaina: 89 Eur (2 asmenims), rezervacijos priimamos dvi dienos iki atvykimo. 
Rezervacija: +370 686 32165
Adresas: Minsko pl. 14

Daugiau informacijos

Daugiau pasiūlymų

Moderni virtuvė
Moderni virtuvė
Tradicinė lietuviška virtuvė
Tradicinė lietuviška virtuvė
Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu analizės, reklamos ir personalizuoto turinio tikslais. Norėdami gauti daugiau informacijos,skaitykite čia.