Comfort Hotel LT – Rock’n’roll Vilnius *** Velykų lauknešėliai
Užkandžiai
Skumbrės, avokadų bei kaparėlių užkandėlė su duonele porc 7.0 Eur
Marinuota saida su daržovių čatniu porc 4.5 Eur
Vištienos kepenėlių paštetas su moliūgų džemu kg 30.0 Eur
Krepšelis su ožkos sūriu bei svogūnų džemu vnt 1.6 Eur
Mini kišas su vištiena ir pievagrybiais vnt 2.5 Eur
Mini kišas su lašiša bei porais vnt 2.7 Eur
Įdarytas viščiukas su daržovėmis kg 18.0 Eur
Veršienos vyniotinis kg 25.0 Eur
Vištienos vyniotinis kg 18.0 Eur
Kiaulienos ir vištienos terinas kg 18.0 Eur
Jautienos tartaras su balzamiko perlais porc 6.5 Eur
Rūkytas šamas kg 14.0 Eur
Karšti patiekalai
Kijevo kotletas vnt 4.0 Eur
Anitienos kulšelė „Confit“ su bulvių gratinu porc 9.0 Eur
Desertai
Tortas „Napoleonas“ kg 19.5 Eur
Obuolių pyragas su varške kg 19.5 Eur
Morkų pyragas su filadelfijos sūriu kg 19.5 Eur
Eklerai su plikytu kremu bei karamele vnt 2.5 Eur
Tiramisu vnt 2.5 Eur
Velykų pusryčiai viešbutyje
Mėgaukitės lėtais pusryčiais viešbučio kambaryje.
Užkandžių rinkinys
Kruasanai
Karštas patiekalas iš meniu
Desertas
Kava/arbata
Dvi taurės prosecco arba Mimozų
Pusryčių laikas: nuo 11:30 iki 13:30 val. (pusryčiai vyks viešbučio kambaryje) Kaina dviem: 75 Eur Kaina vaikams nuo 12 m.: 15 Eur Rezervacija: +3706 968 8040, [email protected] (rezervacijos priimamos bent 2 dienas prieš) Adresas: Kauno g. 14
Velykinis keksas „Imperial“ su konjake brandintomis spanguolėmis
Rinkinio kaina: 52 Eur (vienam asmeniui)
17 valandų sous-vide stiliumi kepta ėriuko kulninė (N. Zelandija) su mėtiniu chimichurri padažu ir amandine bulvėmis (~1,7 kg mėsos ir 500 g bulvių) - 58 Eur
Velykinių pietų meniu apartamentuose
Užkandžių rinkinys
Griliuje kepta rausvojo tuno filė Nicos stiliumi
Ruginės duonos paplotėlis su Kamčiatkos krabu, upėtakio ikrais ir putpelių kiaušiniu
Kukurūzinio viščiuko ir antienos ballotine su baravykais ir čiobreliais
Profiterole su antienos riebiųjų kepenėlių foie gras musu ir karamelizuotais kinkanais
Ėriuko liežuvis baltojo vyno drebučiuose su krienų putėsiais
Reggiano parmezano tartaletė su kepto baklažano musu, Roquefort sūriu ir graikiniais riešutais
Lengvai rūkyto barbarisinio ančiuko salotos su aviečių padažu ir miško uogomis
Sous-vide stiliumi keptas brandintos jautienos rostbiff su griliuje keptais artišokais ir chimichurri padažu
Purenti sviestukai ir krosnyje keptos kvietinės bei ruginės bandelės
Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu analizės, reklamos ir personalizuoto turinio tikslais. Norėdami gauti daugiau informacijos,skaitykite čia.