Oficiali Vilniaus miesto plėtros agentūra

Moderni virtuvė

Restoranas „Veranda“ 
Velykų šventės meniu

  • Karamelizuotų burokėlių salotos su naminiu varškės sūriu, patiekiamos su aštriais karamelizuotais graikiniais riešutais, saulėgrąžų sėklomis ir naminiu varškės sūriu, pagardintos prieskoninių žolelių užpilu 9,90 Eur
  • Žalios pavasarinės salotos su bolivine balanda ir spanguolėmis. Žalieji salotų lapeliai patiekiami su šviežiais brokoliais, apelsinais, ridikėliais bei mėlynųjų svogūnų griežinėliais, pagardinta medaus-garstyčių užpilu 9,90 Eur
  • Rankų darbo sviestinės tešlos pyragėliai su miško grybais (6 vnt). Kapotos sviestinės, rankų darbo tešlos pyragėliai, įdaryti keptais lietuviškais miško baravykais 9,90 Eur
  • Krosnyje keptas kaimiškas viščiukas (1,5 kg), patiekiamas su jaunomis bulvytėmis, saulėje džiovintų pomidorų pagardu, salierų-morkų salotomis su migdolais ir marinuotais obuoliais 29 Eur
  • Mėsos pyragas su triušių kepenėlėmis, figomis, šalavijais ir konjaku (valgomas karštas ir šaltas), patiekiamas su naminiu majonezu su svarainiais ir mango (500 gr) 12,90 Eur
  • Krosnyje kepti kiaulienos šonkauliukai su dūminio viskio glazūra (1 kg), patiekiami su mėlynųjų kopūstų salotomis, apkeptomis bulvių skiltelėmis bei naminiu barbekiu padažu 25,90 Eur
  • Druskos plutelėje keptas jūrinis ešerys (1 kg), patiekiami su krosnyje keptomis bulvėmis su citrina ir kmynais, plėšytomis romėniškomis salotomis su sviestiniais skrebučiais, parmezano sūriu ir ančiuvių užpilu 34,90 Eur
  • Šviežio kreminio sūrio pyragas su laukinėmis vyšniomis (800 gr visas). Krosnyje kepti šokoladiniai sausainiai su švelniu šviežio sūrio kremu ir karamelizuotomis laukinėmis vyšniomis 16,90 Eur

Užsakymai priimami: +370 5 273 0107  
Adresas užsakymui atsiimti: Kęstučio g. 39

Užsisakyti

Restoranas „Sugamour“ 
Velykiniai pietūs

Užkandžiai

  • Keptas „Camembert“ sūris su figomis,
  • Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele.

Salotos

  • Sveikuoliškos salotos (1 porc.),
  • Cezario salotos su krevetėmis (1 porc.).

Karšti patiekalai

  • Keptas kukurūzinis viščiukas,
  • Kepta vilkešerio filė,
  • Prie šių karštų patiekalų patiekiame baby bulvytes, keptus burokėlius bei keptus smidrus su žirneliais.

Desertai

  • Velykiniai pyragaičiai (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 65 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami
: iki balandžio 2 d. 12 val. +370 686 19995, saldikava2001@vici.eu (Vokiečių g.), +370 607 30954, 2007@lunchup.lt (Ukmergės g.)
Adresas užsakymui atsiimti: balandžio 4 – 5 d., Vokiečių g. 11, Ukmergės g. 219 (verslo centras „U219”) 

Daugiau informacijos

Pavarsdienoraštis
Velykinis rinkinys 4-iems

Šaltų užkandžių rinkinys (paruoštas vartojimui)

  • Kale kopūstų humusas - 150g
  • Hacilimas - 150g
  • Skrudinti kalafijorai su trumais - 150g
  • Rūkytos skumbrės užtepėlė - 150g
  • Namų gamybos grisini - 100g

Karštas patiekalas (paruoštas kepti - 15min.)

  • Žemoje temperatūroje brandinta jautienos nugarinė - 700g
  • Piemenėlių pyragas - 800g
  • Raudono vyno padažas - 300ml
  • Taukuose skrudinti duonos trupiniai - 30g
  • Maldon druska - 10g

Desertas (paruoštas vartojimui)

  • Šimtalapis ~ 600g

Rinkinio kaina: 75 Eur (4 asmenims)
Užsakymai priimami: iki kovo 31 d. Užsakant būtiną nurodyti tikslią datą, kada pageidaujate gauti rinkinį.
Pristatymas: balandžio 2 - 3 - 4 d., Vilniaus mieste 5 Eur 
Adresas užsakymui atsiimti: Klevinė, Vilniaus raj.

Užsisakyti

Restoranas „...Grey“ ir „Grill House Brexit“
Šv. Velykų meniu

Užkandis

  • Traški kefalės filė, marinuota su geltonų daržovių salsa, šalia pavasarinės žalios salotos, putpelių kiaušiniai, mažosios saldžios paprikos, švieži daigai, apelsininės alyvuogės, šilauogės ir mangų padažas

Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)

  • Kokosų pieno padaže troškinta vištienos krūtinėlė su citrinžole, laimo lapais ir galangalo šaknimi, patiekiama su garuose virtais Bok Choy lapais su teriyaki glazūra, auksiniais baltais ridikais ir bolivinių balandų - bazilikų salotomis
  • Brioche bandelės su traškia kiaulienos šonine, medaus ir austrių glazūra, česnakiniu baklažanu, keptais askaloniniais svogūnais, pomidorų ir čili uogiene. Šalia keptos jaunos bulvytės ir pavasarinės salotos

Desertas

  • Pieniškas pyragas su karameliniais - kiaušininiais makaronais, baltojo šokolado ir kokosų pieno kremu, vyšnių padažu ir aviečių užpilu

Rinkinio kaina: 39 Eur (1 asmeniui), 69 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami: +370 636 67735, info@restoranasgrey.lt (Grey), +37064819568, brexit.vilnius@gmail.com (Grill House Brexit)
Adresas užsakymui atsiimti: Pilies g. 2 (Grey), Santaros g. 5 (Grill House Brexit)

Daugiau informacijos

Kulinarijos studija „Jausmas“ 
Šv. Velykų meniu

Gaminimą užbaigti namuose

  • Aštuonkojis, su pomidorais, pančeta ir jaunomis bulvytėmis (pusė 3-4 asm.) 65 Eur, (visas 6-7 asm.) 110 Eur
  • Keptas viščiukas su žolelių sviestu, jaunomis bulvytėmis ir keptomis daržovėmis (2 asm.) 25 Eur
  • Patarška su obuolių sidro padažu, jaunomis bulvėmis ir keptomis daržovėmis (3 asm.) 60 Eur
  • Veršienos nugarinė su čimičiuri padažu, jaunomis bulvėmis ir keptomis daržovėmis (4 asm.) 90 Eur
  • Skrudintas sviestinis moliūgas su klevų sirupu, riešutais, bolivine balandą ir mango čiatniu (2-3 asm.) 35 Eur

Užkandžių rinkinys

  • Triušienos ir paukštienos terinas su rūkyta šonine ir marinuotomis daržovėmis
  • Sūdyta lašiša su salierų ir obuolių salsa
  • Žemoje temperatūroje virtas jautienos liežuvis su kaparių salsa, wasabi ir pastarnokų kremu
  • Rūkytos krevetės su kimchi majonezu
  • Įdaryti kiaušiniai:
    • su čiorizo dešra ir rūkyta paprika
    • su keptais grybais ir trumais
    • su sūdyta lašiša ir česnako laiškais

Kaina: 20 Eur (vienam asmeniui)

  • Jausmo duona su česnako laiškų sviestu 6 Eur

Užsakymai priimami: +370 664 40303, info@jausmas.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Jonažolių g. 3-121

Užsisakyti

Restoranas „Mykolo 4“ 
Velykiniai pietūs

  • Triušio užpiltinė su marinuotomis daržovėmis ir namų gamybos majonezo – krienų padažu
  • Brandintos jautienos zrazas įdarytas putpelės kiaušiniu, džiovintais baravykais ir juodos duonos trupiniais, patiekiamas su pastarnokų piure, vytintais ir šviežiais vyšniniais pomidorais bei raudono vyno padažu (karštasis patiekalas paruoštas ir supakuotas taip, kad beliks jį tik pasišildyti) 
  • Krembriulė (creme brulee)

Kaina: 27 Eur (vienam asmeniui)
Užsakymai priimami: +370 688 22210 arba info@mykolo4.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Mykolo g. 4

Užsisakyti

Restoranas „Balzac“ 
Šventinis meniu

  • Keptas prancūziškas kamamberas su medumi ir graikiniais riešutais 10,00 Eur
  • Jautienos tartaras su trumais, putpelės kiaušinio tryniu, svogūnais, marinuotais agurkėliais, kaparėliais 14,00 Eur
  • Nicos salotos su apkeptu tunu 15,00 Eur
  • Ėrienos kulninė “Confit” su grūstomis bulvėmis ir demi-glace padažu 23,00 Eur
  • Brandintos jautienos išpjovos kepsnys, sezoninės daržovės, demi-glace padažas 25,00 Eur
  • Šokoladinis pyragaitis „Lava Cake”  su šerbetu 8,00 Eur

Užsakymai priimami: +370 614 89223, info@balzac.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Savičiaus g. 7

Daugiau informacijos

Restoranas „Blue Lotus“ 
Pasiūlymai Velykoms

Rinkinys Nr. 1

Užkandžiai

  • Traškios krevetės sojų pipirų padaže
  • Spring rolls suktinukai su daržovėmis

Pagrindiniai patiekalai

  • Lašiša „Chu chee“ tirštame kokosų padaže
  • Panyras „Methi“ ožragės, česnakų ir pomidorų padaže
  • Ant grotelių kepta Antiena Tamarindų padaže
  • Panyro Naanas su indiško sūrio įdaru (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 54,80 Eur (3-4 asmenims)

Rinkinys Nr. 2

Užkandis

  • Traški vištiena su medumi ir sezamų sėklomis
  • Avinžirnių miltuose apkepti svogūnų „Bhaji“

Pagrindiniai patiekalai

  • Aviena „Panaeng“ žemės riešutų padaže
  • Tandūro krosnyje kepta Sviestinė Vištiena
  • Traški kiauliena su sezamų sėklomis
  • Česnakinė duonelė Naan (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 52 Eur (3-4 asmenims)

Veganiškas rinkinys

Užkandžiai

  • Traškus baklažanas sojų ir sezamų padaže
  • Avinžirnių miltuose apkeptų daržovių rinkinys „Pakoras“

Pagrindiniai patiekalai

  • Tofu tirštame špinatų padaže
  • Daržovių rinkinys su žemės riešutų padažu
  • Stikliniai lakštiniai „Phad Pak“
  • Ekologiška visų grūdo duona „Lachha Paratha“ (2 vnt.)

Rinkinio kaina: 42,50 Eur (3-4 asmenims)

Užsakymai priimami: +37062627196
Adresas užsakymui atsiimti: Totorių g. 16 

Daugiau informacijos

Restoranas „City Chef“ 
Vakarienės rinkinys

Viską jums paruošime ir supakuosime taip, kad jums liktų tik keletas etapų iki pilnai paruoštos BBQ „vakarienės į namus“. Padėklo sudėtis:

  • BBQ Kiaulienos šonkauliai 
  • BBQ Jautienos krūtininė
  • BBQ Plėšyta kiauliena 
  • BBQ Viščiukas 
  • Marinuotos daržovės (raudonieji svogūnai, agurkėliai, kimchi, brokoliniai kopūstai, raugintos morkos)
  • Amerikietiškos Coleslaw salotos
  • BBQ šokolado padažas
  • Amerikietiškas aštrus padažas 
  • Jautienos sultinio kubelis 

Rinkinio kaina: 14.80 Eur (2 asmenims), 27.80 Eur (4 asmenims)
Užsakymai priimami: +370 5 203 0460
Adresas užsakymui atsiimti: Pylimo g. 58 (Halės turgus)

Užsisakyti

Restoranas „Verkių vandens malūnas“
Velykinis meniu

Užkandžiai

  • Kiaušinių krepšeliai su tunu
  • Kiaulienos sprandinės vyniotinis su grybais
  • Rožinė mišrainė
  • Keptos duonos pyragas su pikantišku padažu
  • Kiaušinių krepšeliai su lašiša ir ikrais
  • Traškios menkės lazdelės

Karštieji (pasirinkti)

  • Kiaulienos šonkauliai, apsivilkę velykiškais šoninės marškinėliais, patiekiami su keptomis bulvėmis ir gardžiosiomis salotomis
  • Glazūruoti viščiukai su batatų lazdelėmis ir gaiviomis salotomis
  • Lašišos kepsnys su grietinėlės padažu, šviežiomis daržovėmis ir batatų piure
  • Anties šlaunelė „confit“ su jaunomis bulvėmis ir karamelizuota kriauše

Desertas

  • Varškės pyragas

Rinkinio kaina: 59 Eur (3-4 asmenims)
Užsakymai priimami: +370 615 95929
Adresas užsakymui atsiimti: Verkių g. 100

Daugiau informacijos

Restoranas „Senoji trobelė“
Velykinis meniu

  • Vieno kąsnio užkandėlės:
    • Ančių kepenėlių paštetas ant vaisinės duonelės su figų džemu 4 vnt.
    • Profitrolis su sūdyta lašiša ir „tar-tar“ padažu 4 vnt.
    • Traškus krepšelis su antienos filė ir karamelizuotais svogūnais 4 vnt.
    • Vištienos terinas ant grūdėtos duonelės su žolelėmis ir mini pomidoriuku
    • Rūkyto ungurio ir šviežio agurko užkandėlė 4 vnt.
    • Mini sumuštinukas su putpelių kiaušiniu ir žolelių sviestu 4 vnt.
  • Rūkytos skumbrės užtepėlė su kornišonais ir šalotiniais svogūnais, patiekiama su Ciabatta skrebučiais
  • Ožkos sūrio salotos su karamelizuotais burokėliais, gražgarsčių lapais ir balzamiko padažu 4 vnt.
  • Karštas patiekalas - pyragas su kiaulienos sprandine ir pievagrybiais

Rinkinio kaina: 99 Eur (4 asmenims)
Užsakymai priimami
: iki balandžio 2 d. +370 609 99002, info@senojitrobele.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Naugarduko g. 36

Daugiau informacijos

Panama Food Garden
Šventinis Šv. Velykų meniu

Šv. Velykoms maisto kurortas dovanoja egzotiškų spalvų ir skonių terapiją, nes visi mes nusipelnėme šiek tiek pasilepinti. 

Užkandžių rinkinys (2 asm.)

  • Panamietiška duona
  • Naminis sviestas su žolelėmis
  • Marinuoti putpelių kiaušinukai
  • Naminis majonezas
  • Vanilinės vaisių salotos 
  • Tuno tar tar
  • Sultenių Caprese salotos
  • „Summer rolls“ su krevetėmis
  • Sūdyta lašiša tempūroje su smidrais
  • Putpelė įdaryta abrikosais ir shitake grybais
  • Pavasarinis morkų pyragas

Rinkinio kaina: 50 Eur (2 asmenims)

Karštieji patiekalai (pasišildymui)

  • Dorada 15 Eur
  • Grill aštuonkojis 19 Eur

Užsakymai priimami: +37067704975, hello@foodgarden.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Vykinto g. 17A, atsiėmimas 04.03 (šeštadienį)

Daugiau informacijos

Meat Lovers Pub
Užkandžių rinkinys (dviem)

  • Paukštienos paštetas su figų džemu 120 g
  • Naminė duona 400 g
  • Sūrio spurgos su čipotle padažu 6 vnt
  • Šviežiai marinuoti agurkai 250 g
  • Įdaryti kiaušiniai su šonine 6 vnt
  • Vištienos ir kiaulienos terinas su naminiais krienais 400 g

Kaina: 26 Eur (dviem asmenims)

Pagrindinis patiekalas (dviem)

  • Kiaulienos išpjovos kepsnys dviems (pilnai paruošta kepimui namuose su instrukcija). Pateikiama su įvairios grill daržovės su prancūziškomis bulvytėmis bei baravykų padažu
  • Antienos krūtinėlės kepsnys dviems (pilnai paruošta kepimui namuose su instrukcija). Pateikiama su įvairios grill daržovės su prancūziškomis bulvytėmis bei raudonojo vyno padažu

Kaina: 28 Eur (dviem asmenims)

Užsakymai priimami: +37065251233, labas@meatloverspub.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Šv. Ignoto g. 14
Pristatymas: Vilniaus mieste 7 Eur

Daugiau informacijos

Farmer & The Ocean
Farmerio sočios Šv. Velykos ant Jūsų stalo

Sekmadienį Jums reikės tik pabusti ir mėgautis su meile paruoštu maistu. Atgimkime kartu su bundančia gamta. 

Užtepėlės ir užkandžiai:

  • Brioche duona
  • Sviestas su žolelėmis
  • Kanapių druska
  • Paukštienos paštetas
  • Putpelių kiaušiniai
  • Švelniai sūdyti agurkėliai
  • Juodos duonos gira

Pusryčių patiekalai:

  • Virtas liežuvis ir kiaulienos nugarinė  su naminiu ančiuvių majonezu
  • Šviežio sūrio slėgtainis su smidrais
  • Strimelės su pomidorų ir kaparėlių kapotiniu
  • Burokėlių humusas su daržo gėrybėmis
  • Šaltiena su triušiena

Pusryčių karštasis patiekalas:

  • „Kišas“ su špinatais ir krevetėmis

Desertas:

  • Močiutės pyragas su juodaisiais serbentais  

Kaina: 55 Eur (2 asmenims)

Karštieji patiekalai (pasišildymui namuose):

  • Aštuonkojis - bulvės/alyvuogės/chiorizo/paprikos 20 Eur
  • Ėriuko kulnas - bulvių košė/demi glace/pomidorai 21 Eur

Užsakymai priimami: +370 691 72972, labas@laiskasfarmeriui.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Vilniaus g. 25, patiekalų atsiėmimas šeštadienį (04.03) nuo 15:00 val.

Daugiau informacijos

Daugiau pasiūlymų

Tradicinė lietuviška virtuvė
Tradicinė lietuviška virtuvė
Velykos viešbutyje
Velykos viešbutyje
Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu analizės, reklamos ir personalizuoto turinio tikslais. Norėdami gauti daugiau informacijos,skaitykite čia.