Oficiali Vilniaus miesto plėtros agentūra

Restoranai jūsų namuose

Restoranas „Veranda“ 
Vakarienė dviem

Užkandis

  • Jūros šukutės su sviestu ir camambert sūriu dviems (patiekiamos foliniame inde paruoštu kepimui su jūros druska, lydytu sviestu su prieskoninėmis žolelėmis ir camambert sūrio riekelėmis bei skrudinta duonele)

Karštieji (pasirinktinai)

  • Anties krūtinėlė su kremine „Madeira“ (patiekiama su saldžiųjų bulvių tyre, kreminiu pagardu su madeira vynu, naminiu serbentų džemu ir svieste keptomis žirnelių bei šparaginių pupelių ankštimis)
  • Pipirinė kiaulienos filė su burbono pagardu (patiekiama su žieminėmis keptomis daržovių salotomis (paprika, šalotiniai svogūnai, pievagrybiai, salierai, deginti mažieji pomidorai), keptomis prancūziškomis bulvytėmis ir ilgai virtu burbonopagardu su portabela grybais)

Desertas

  • Šokoladiniai braunio keksiukai su morela vyšniomis dviems (patiekiami su maskarponės sūriu bei raudonųjų uogų likeriu)

Rinkinio kaina: 59 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami: +370 5 273 0107  
Adresas užsakymui atsiimti: Kęstučio g. 39

Daugiau informacijos

Restoranas „Mykolo 4“ 
Šventinė vakarienė

  • Sūdyto oto ir lašišos duetas su apelsinų confit, petražolių sūrio kremu ir salotėlėmis
  • Antienos file, patiekiama su sviestine moliūgų piure, greipfrutuose marinuotais burokėliais, mini cukinija ir raudonųjų serbentų padažu
  • Aviečių parfait

Kaina: 25 Eur (vienam asmeniui)
Užsakymai priimami: +370 688 22210 arba info@mykolo4.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Mykolo g. 4

Užsisakyti

Pavarsdienoraštis
Valentinas ne vienas

Šaltas užkandis (paruoštas vartojimui)

  • Vištienos kepenėlių Pate  - 300g
  • Karamelizuotos Nashi kriaušės ir čiobrelis 50g
  • Brioche duonelė - 200g

Karštas patiekalas (paruoštas kepti)

  • Viduržemio jūros aštuonkojis - 200g
  • Bulvių šimtalapis - 200g
  • Mėlynojo kopūsto tyrė - 200g
  • Rūkytos paprikos 
  • Marinuotos morkos - 50g
  • Vanile aromatizuotas aliejus - 30ml

Desertas (paruoštas vartojimui)

  • Pasiflorų ir mango putėsiai - 200g
  • Aviečių ikrai - 30g
  • Migdoliniai blyneliai - 60g

Rinkinio kaina: 60 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami: iki vasario 10 d. 
Pristatymas: vasario 12 d. - 13 d., Vilniaus mieste 5 Eur 

Užsisakyti

Kulinarijos studija „Jausmas“ 
Užkandžių dėžutė 

  • Macarons su anties kepenėlių paštetu
  • Aštuonkojo, obuolių ir pankolių užkandis
  • Burrata sūris su pesto ikrais, vytintais pomidorais ir kedrinėmis pinijomis
  • Ungurys su ryžių ir shiitake grybų kroketu
  • Šokolado ir karamelės desetas
  • Jautienos tataki su agurkų ir granatų salsa 

Rinkinio kaina: 55 Eur (2 asmenims)

Austrių dėžutė (12 vnt.)

  • Peilis austrėms atidaryti
  • Bloody marry padažas
  • Mignonette padažas
  • Žaliųjų obuolių ir Jelapeno padažas

Rinkinio kaina: 33 Eur (2 asmenims)

Užsakymai priimami: +370 664 40303, info@jausmas.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Jonažolių g. 3-121

Daugiau informacijos

Restoranas „...Grey“
Degustacinė vakarienė

Užkandis (pasirinktinai)

  • lašišos filė ir šviežių braškių tartaras su auksiniu pankoliu, raudonais ikrais, juodomis midijomis su rukolos pesto, šviežiais daigais ir žalumynais
  • sluoksniuotos tešlos pagalvėlė su parmezano sūriu ir žiediniais kopūstais, sūrio ir pastarnokų kremu

Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)

  • dorada su daržovėmis ir citrinų sviestu popieriaus voke. Šalia jaunos bulvytės, citrininis sviestas, saliero šaknies kremas ir žalumynai
  • angus jautienos nugarinės kepsnys su pipiriniu raudono vyno padažu, jaunomis bulvytėmis, troškintais šparagais, medumi apkeptais svogūnais ir žalumynais 

Desertas

  • šokoladiniai triufeliai su braškinio šokolado glazūra, braškių padažu, šokoladinio biskvito trupiniais ir karameliniu ananasu

Rinkinio kaina: 65 Eur (2 asmenims)

Užkandžiai 

  • klasikinės šviežios braškės su juoduoju šokoladu ir braškių traškučiais (1.90 Eur)
  • krepšelis su rūkyta lašiša, šilauogėmis ir krevečių drebučiais (1.70 Eur)
  • šviežios braškės su raudonais ikrais ir ryžių popieriumi (2.50 Eur)
  • apkepta kefalės filė su alyvuogių paštetu ir traškiais baziliko lapais (2.30 Eur)
  • avokado laivelis su saulėje džiovintais pomidorais ir fetos sūriu (3.90 Eur)

Minimalus užsakymo kiekis 6 vnt.

Užsakymai priimami: +370 636 67735, info@restoranasgrey.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Pilies g. 2

Daugiau informacijos

Restoranas „Balzac“ 
Šventinis meniu

  • Lašišos tartaras su baltaisiais balzamico perlais (13,00 Eur)
  • Keptos varlių kojėlės (10,00 Eur)
  • Anties kojelė, obuolių-salierų gumbų žiuljenas, Lady  Rosetta bulvytės, bruknių padažas (17,00 Eur)
  • Brandintos jautienos išpjovos kepsnys, sezoninės daržovės, demi-glace padažas (26,00 Eur)
  • Midijos mėlyno pelėsinio sūrio padaže, bulvių skiltelės (15,00 Eur)
  • Karštas lava cake  patiekiamas su ledais (6,50 Eur)

Užsakymai priimami: +370 614 89223, info@balzac.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Savičiaus g. 7

Daugiau informacijos

Restoranas „Blue Lotus“ 
Šventiniai pasiūlymai

Užkandis

  • Traškios krevetės sojų – pipirų padaže

Pagrindiniai patiekalai

  • Traški antiena su medumi ir pipirais
  • Lašiša žaliojo kario padaže

Garnyrai

  • 2 porcijos basmati ryžiai ir Naan indiška duonelė

Rinkinio kaina: 36,50 Eur (dviem asmenims)

Pasiūlymas II (veganiškas)

Užkandis

  • Traškus baklažanas sojų ir sezamų padaže

Pagrindiniai patiekalai

  • Tofu sūris tirštame špinatų padaže
  • Daržovių Kofta pomidorų, imbierų ir grietinėlės padaže

Garnyrai

  • Dvi porcijos basmati ryžių ir Ekologiškų grikių miltų paplotėlis.

Rinkinio kaina: 26,40 Eur (dviem asmenims)

Pasiūlymas III

Užkandis

  • Spring rolls suktinai su krevetėmis

Pagrindiniai patiekalai

  • Kalmarai „Plahmuk“ sojų ir pipirų padaže
  • Antiena Tamarindo padaže

Garnyrai

  • Dvi porcijos basmati ryžiai ir Naan indiška duonelė

Rinkinio kaina: 34,70 Eur (dviem asmenims)

Pasiūlymas IV

Užkandis

  • Indiški pyragėliai „Samosa“ su bulvių, žirnelių ir anakardžių įdaru

Pagrindiniai patiekalai

  • Aviena „Panaeng“ žemės riešutų padaže su citrinos lapeliais, citrinžole ir šviežiu galangalu
  • Kiauliena sojų ir pipirų padaže

Garnyrai

  • Dvi porcijos basmati ryžiai ir Česnakinė Indiška Naan duonelė

Rinkinio kaina: 32,10 Eur (dviem asmenims)

Desertas

  • Mango sūrio pyragas (4,70 Eur)

Užsakymai priimami: +370 626 27196
Adresas užsakymui atsiimti: Totorių g. 16 

Daugiau informacijos

Restoranas „City Chef“ 
Mėsų padėklas dviem

Viską jums paruošime ir supakuosime taip, kad jums liktų tik keletas etapų iki pilnai paruoštos BBQ „vakarienės į namus“. Padėklo sudėtis:

  • BBQ Kiaulienos šonkauliai 190 g.
  • BBQ Jautienos krūtininė 110 g.
  • BBQ Plėšyta kiauliena 110 g.
  • BBQ Viščiukas 180 g.
  • Marinuotos daržovės (raudonieji svogūnai 25 g., agurkėliai 70 g., kimchi 35 g., brokoliniai kopūstai 35 g., raugintos morkos 35 g.)
  • Amerikietiškos Coleslaw salotos 220 g.
  • BBQ šokolado padažas 50 g.
  • Amerikietiškas aštrus padažas 50 g.
  • Jautienos sultinio kubelis 8 g.

Rinkinio kaina: 14.80 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami: +370 5 203 0460
Adresas užsakymui atsiimti: Pylimo g. 58 (Halės turgus)

Užsisakyti

Restoranas „Queensberry“ 
Vakarienė dviem

Valentino diena jau lipa ant kulnų, tad šiai progai paruošėme išskirtinę keturių patiekalų vakarienę dviem:

  • Tropinės salotos su mangais ir krevetėmis
  • Lašišos tartaras su avokadais bei gaiviais greipfruto ikrais
  • Špinatuose troškinta triušiena su grybais, puošta filo tešlos karūna
  • Šokolado, lazdynų riešutų ir rožinių pipirų desertas su amareto skrebučiais

Rinkinio kaina: 30 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami: +370 606 83503queensberryrestaurant@gmail.com
Adresas užsakymui atsiimti: Didžioji g. 18

Daugiau informacijos

Restoranas „Bučeris“ 
Romantinė vakarienė 

  • Cezario salotos 
  • Jautienos tartaras
  • Karštas patiekalas - jautienos išpjovos medalionai, bulvės „gratin“ ir keptos daržovės (dviem)
  • Kokosinė Panna Cotta su miško uogų tyre (dviem)
  • Putojantis sausas vynas Maschio Prosecco Treviso 750 ml.  

Rinkinio kaina: 79 Eur (2 asmenims)
Pasiūlymas galioja: vasario 12-14 d.
Užsakymai priimami: +370 5 205 9944, info@buceris.lt 
Adresas užsakymui atsiimti: Verkių g. 29

Daugiau informacijos

Grill House Brexit
Degustacinė vakarienė

Užkandis (pasirinktinai)

  • lašišos filė ir šviežių braškių tartaras su auksiniu pankoliu, raudonais ikrais, juodomis midijomis su rukolos pesto, šviežiais daigais ir žalumynais
  • sluoksniuotos tešlos pagalvėlė su parmezano sūriu ir žiediniais kopūstais, sūrio ir pastarnokų kremu

Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)

  • dorada su daržovėmis ir citrinų sviestu popieriaus voke. Šalia jaunos bulvytės, citrininis sviestas, saliero šaknies kremas ir žalumynai
  • angus jautienos nugarinės kepsnys su pipiriniu raudono vyno padažu, jaunomis bulvytėmis, troškintais šparagais, medumi apkeptais svogūnais ir žalumynais 

Desertas

  • šokoladiniai triufeliai su braškinio šokolado glazūra, braškių padažu, šokoladinio biskvito trupiniais ir karameliniu ananasu

Rinkinio kaina: 65 Eur (2 asmenims)

Užkandžiai 

  • klasikinės šviežios braškės su juoduoju šokoladu ir braškių traškučiais (1.90 Eur)
  • krepšelis su rūkyta lašiša, šilauogėmis ir krevečių drebučiais (1.70 Eur)
  • šviežios braškės su raudonais ikrais ir ryžių popieriumi (2.50 Eur)
  • apkepta kefalės filė su alyvuogių paštetu ir traškiais baziliko lapais (2.30 Eur)
  • avokado laivelis su saulėje džiovintais pomidorais ir fetos sūriu (3.90 Eur)

Minimalus užsakymo kiekis 6 vnt.

Užsakymai priimami: +37064819568, brexit.vilnius@gmail.com
Adresas užsakymui atsiimtiSantaros g. 5

Daugiau informacijos

Restoranas „Sugamour“ 
Valentino dienos pasiūlymas

Užkandžiai

  • „Camembert“ sūris su figų padažu (Balzaminio acto kremas, kepti lazdynų riešutai pagardinti rozmarinu. Patiekiama su „Grissini" lazdelėmis) 14,00
  • Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele (Pesto padažas, juodų alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų ir fetos užtepėlė, naminis avinžirnių humusas) 5,80
  • Jautienos tartaras su trumais (Ožkų sūrio kremas, marinuotos mažosios paprikos, šviežių agurkų ritinėliai, putpelių kiaušinis) 12,00
  • Lašišos tataki (Apketa lašišų filė su česnakais, apelsinų ir garstyčių padažu. Patiekaima su baltųjų ridikų, morkų ir agurkų juostelėmis, marinuotais raudonaisiais svogūnais, keptais ryžių makaronais ir kepintomis sezamų sėklomis) 6,00

Karšti patiekalai

  • Vištienos krūtinėlės kepsnys su aitriu mangų padažu (Žiedinių kopūstų piurė, apkepti vyšniniai pomidorai, degintu sviestu pagardinti cukinų griežinėliai, aitrus mangų bei „Ponzu“ padažai) 10,00
  • Lašiškos kepsnys („Masago wasabi“ ikrai, žalieji žirneliai ciberžolės ir grietinėlės padaže, lengvai apkepti smidrai, šilkinė trumų skonio bulvių piurė) 14,00
  • Midijos su špinatais ir kokosais (Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, mangai ir „Tom Yum" kokosų pieno ir  špinatų padažas. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais) 14,00
  • Pikantiškos midijos pamidorų padaže (Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, tabasko padažas, citrinos. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais) 13,50
  • Juodieji makaronai su jūros gėrybėmis (Juodieji (su sepijų rašalu) makaronai su keptais kalmarais, omarų uodegėlėmis, midijų geldelėmis ir čili pipirais. Pagardinti česnakais, svogūnais, degintu sviestu, baltu vynu ir grietinėle) 10,00

Rinkiniai

  • Prancūziška vakarienė dviem („Camembert“ sūris su figų padažu, dvi porcijos juodųju makaronų su jūros gėrybėmis ir du pyragaičiai „Širdelė“) 40,00
  • Jūros gėrybių vakarienė dviem (Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele, midijos su špinatais ir kokosais, pikantiškos midijos pomidorų padaže ir du pyragaičiai „Širdelė“) 40,00
  • Romantiškas užkandžių rinkinys (Jautienos tartaras su trumais, lašišos tataki, „Camembert“ sūris su figų padažu ir du pyragaičiai „Širdelė“) 40,00
  • Pasimatymas dviem (Dvi porcijos lašišos tataki, vištienos kepsnys, lašišos kepsnys ir du pyragaičiai „Širdelė“) 42,00
  • Džiaugsmo skoniai dviem (Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele, vištienos kurtinėlė su aitriu mangų padažu, lašišos kepsnys ir du pyragaičiai „Širdelė“) 35,00

Užsakymai priimami: +370 686 19995, saldikava2001@vici.eu (Vokiečių g.), +370 607 30954, 2007@lunchup.lt (Ukmergės g.)
Adresas užsakymui atsiimti: Vokiečių g. 11, Ukmergės g. 219 (verslo centras „U219”)

Daugiau informacijos

Meat Lovers Pub
Užkandžių dėžutė dviem

  • Kietasis sūris
  • Bri sūris
  • Ožkos sūris
  • Serano kumpis
  • Chorizo
  • Paukštienos paštetas
  • Figų džemas
  • Marinuotos alyvuogės
  • Vaisiai (vynuogės, šilauogės, braškės)
  • Riešutai (migdolai, anakardžiai)
  • Krekeriai

Kaina: 23 Eur

Pagrindinis patiekalas dviem

  • Antienos krūtinėlės steak‘as (pilnai paruoštas kepimui su instrukcija)
  • Mini prancūziškos bulvytės
  • Raudono vyno padažas
  • Marinuotos daržovės

Kaina: 30 Eur

Užsakymai priimami: +3705251233, labas@meatloverspub.lt
Adresas užsakymui atsiimti: Šv. Ignoto g. 14
Pristatymas: su Zitycity Vilniaus mieste 7 Eur

Daugiau informacijos

Restoranas „Verkių vandens malūnas“
Valentino diena Jam ir Jai

Jai

  • Lašišos tartaras
  • Aštuonkojo čiuptuvas su keptomis daržovėmis

Jam

  • Tuno tartaras
  • Jautienos antrekoto kepsnys

+ Dovana – marinuotos alyvuogės

Rinkinio kaina: 49 Eur (2 asmenims)

Specialus pasiūlymas

Jautiena Burgundiškai su bulvių piure ir malūno raugintais agurkėliais 

Rinkinio kaina: 24 Eur (2 asmenims)

Užsakymai priimami: +370 615 95929
Adresas užsakymui atsiimti: Verkių g. 100

Daugiau informacijos

Naudodamiesi šia svetaine, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu analizės, reklamos ir personalizuoto turinio tikslais. Norėdami gauti daugiau informacijos,skaitykite čia.