Restoranas „Veranda“ Vakarienė dviem
Užkandis
Jūros šukutės su sviestu ir camambert sūriu dviems (patiekiamos foliniame inde paruoštu kepimui su jūros druska, lydytu sviestu su prieskoninėmis žolelėmis ir camambert sūrio riekelėmis bei skrudinta duonele)
Karštieji (pasirinktinai)
Anties krūtinėlė su kremine „Madeira“ (patiekiama su saldžiųjų bulvių tyre, kreminiu pagardu su madeira vynu, naminiu serbentų džemu ir svieste keptomis žirnelių bei šparaginių pupelių ankštimis)
Pipirinė kiaulienos filė su burbono pagardu (patiekiama su žieminėmis keptomis daržovių salotomis (paprika, šalotiniai svogūnai, pievagrybiai, salierai, deginti mažieji pomidorai), keptomis prancūziškomis bulvytėmis ir ilgai virtu burbonopagardu su portabela grybais)
Desertas
Šokoladiniai braunio keksiukai su morela vyšniomis dviems (patiekiami su maskarponės sūriu bei raudonųjų uogų likeriu)
Rinkinio kaina : 59 Eur (2 asmenims)Užsakymai priimami : +370 5 273 0107 Adresas užsakymui atsiimti : Kęstučio g. 39
Daugiau informacijos
Restoranas „Mykolo 4“ Šventinė vakarienė
Sūdyto oto ir lašišos duetas su apelsinų confit, petražolių sūrio kremu ir salotėlėmis
Antienos file, patiekiama su sviestine moliūgų piure, greipfrutuose marinuotais burokėliais, mini cukinija ir raudonųjų serbentų padažu
Aviečių parfait
Kaina: 25 Eur (vienam asmeniui)Užsakymai priimami : +370 688 22210 arba info@mykolo4.lt Adresas užsakymui atsiimti : Mykolo g. 4
Užsisakyti
PavarsdienoraštisValentinas ne vienas
Šaltas užkandis (paruoštas vartojimui)
Vištienos kepenėlių Pate - 300g
Karamelizuotos Nashi kriaušės ir čiobrelis 50g
Brioche duonelė - 200g
Karštas patiekalas (paruoštas kepti)
Viduržemio jūros aštuonkojis - 200g
Bulvių šimtalapis - 200g
Mėlynojo kopūsto tyrė - 200g
Rūkytos paprikos
Marinuotos morkos - 50g
Vanile aromatizuotas aliejus - 30ml
Desertas (paruoštas vartojimui)
Pasiflorų ir mango putėsiai - 200g
Aviečių ikrai - 30g
Migdoliniai blyneliai - 60g
Rinkinio kaina : 60 Eur (2 asmenims)Užsakymai priimami : iki vasario 10 d. Pristatymas : vasario 12 d. - 13 d., Vilniaus mieste 5 Eur
Užsisakyti
Kulinarijos studija „Jausmas“ Užkandžių dėžutė
Macarons su anties kepenėlių paštetu
Aštuonkojo, obuolių ir pankolių užkandis
Burrata sūris su pesto ikrais, vytintais pomidorais ir kedrinėmis pinijomis
Ungurys su ryžių ir shiitake grybų kroketu
Šokolado ir karamelės desetas
Jautienos tataki su agurkų ir granatų salsa
Rinkinio kaina : 55 Eur (2 asmenims)
Austrių dėžutė (12 vnt.)
Peilis austrėms atidaryti
Bloody marry padažas
Mignonette padažas
Žaliųjų obuolių ir Jelapeno padažas
Rinkinio kaina: 33 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami : +370 664 40303 , info@jausmas.lt Adresas užsakymui atsiimti : Jonažolių g. 3-121
Daugiau informacijos
Restoranas „...Grey“Degustacinė vakarienė
Užkandis (pasirinktinai)
lašišos filė ir šviežių braškių tartaras su auksiniu pankoliu, raudonais ikrais, juodomis midijomis su rukolos pesto, šviežiais daigais ir žalumynais
sluoksniuotos tešlos pagalvėlė su parmezano sūriu ir žiediniais kopūstais, sūrio ir pastarnokų kremu
Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)
dorada su daržovėmis ir citrinų sviestu popieriaus voke. Šalia jaunos bulvytės, citrininis sviestas, saliero šaknies kremas ir žalumynai
angus jautienos nugarinės kepsnys su pipiriniu raudono vyno padažu, jaunomis bulvytėmis, troškintais šparagais, medumi apkeptais svogūnais ir žalumynais
Desertas
šokoladiniai triufeliai su braškinio šokolado glazūra, braškių padažu, šokoladinio biskvito trupiniais ir karameliniu ananasu
Rinkinio kaina : 65 Eur (2 asmenims)
Užkandžiai
klasikinės šviežios braškės su juoduoju šokoladu ir braškių traškučiais (1.90 Eur)
krepšelis su rūkyta lašiša, šilauogėmis ir krevečių drebučiais (1.70 Eur)
šviežios braškės su raudonais ikrais ir ryžių popieriumi (2.50 Eur)
apkepta kefalės filė su alyvuogių paštetu ir traškiais baziliko lapais (2.30 Eur)
avokado laivelis su saulėje džiovintais pomidorais ir fetos sūriu (3.90 Eur)
Minimalus užsakymo kiekis 6 vnt.
Užsakymai priimami : +370 636 67735 , info@restoranasgrey.lt Adresas užsakymui atsiimti : Pilies g. 2
Daugiau informacijos
Restoranas „Balzac“ Šventinis meniu
Lašišos tartaras su baltaisiais balzamico perlais (13,00 Eur)
Keptos varlių kojėlės (10,00 Eur)
Anties kojelė, obuolių-salierų gumbų žiuljenas, Lady Rosetta bulvytės, bruknių padažas (17,00 Eur)
Brandintos jautienos išpjovos kepsnys, sezoninės daržovės, demi-glace padažas (26,00 Eur)
Midijos mėlyno pelėsinio sūrio padaže, bulvių skiltelės (15,00 Eur)
Karštas lava cake patiekiamas su ledais (6,50 Eur)
Užsakymai priimami : +370 614 89223 , info@balzac.lt Adresas užsakymui atsiimti : Savičiaus g. 7
Daugiau informacijos
Restoranas „Blue Lotus“ Šventiniai pasiūlymai
Užkandis
Traškios krevetės sojų – pipirų padaže
Pagrindiniai patiekalai
Traški antiena su medumi ir pipirais
Lašiša žaliojo kario padaže
Garnyrai
2 porcijos basmati ryžiai ir Naan indiška duonelė
Rinkinio kaina : 36,50 Eur (dviem asmenims)
Pasiūlymas II (veganiškas)
Užkandis
Traškus baklažanas sojų ir sezamų padaže
Pagrindiniai patiekalai
Tofu sūris tirštame špinatų padaže
Daržovių Kofta pomidorų, imbierų ir grietinėlės padaže
Garnyrai
Dvi porcijos basmati ryžių ir Ekologiškų grikių miltų paplotėlis.
Rinkinio kaina : 26,40 Eur (dviem asmenims)
Pasiūlymas III
Užkandis
Spring rolls suktinai su krevetėmis
Pagrindiniai patiekalai
Kalmarai „Plahmuk“ sojų ir pipirų padaže
Antiena Tamarindo padaže
Garnyrai
Dvi porcijos basmati ryžiai ir Naan indiška duonelė
Rinkinio kaina : 34,70 Eur (dviem asmenims)
Pasiūlymas IV
Užkandis
Indiški pyragėliai „Samosa“ su bulvių, žirnelių ir anakardžių įdaru
Pagrindiniai patiekalai
Aviena „Panaeng“ žemės riešutų padaže su citrinos lapeliais, citrinžole ir šviežiu galangalu
Kiauliena sojų ir pipirų padaže
Garnyrai
Dvi porcijos basmati ryžiai ir Česnakinė Indiška Naan duonelė
Rinkinio kaina : 32,10 Eur (dviem asmenims)
Desertas
Mango sūrio pyragas (4,70 Eur)
Užsakymai priimami : +370 626 27196 Adresas užsakymui atsiimti : Totorių g. 16
Daugiau informacijos
Restoranas „City Chef“ Mėsų padėklas dviem
Viską jums paruošime ir supakuosime taip, kad jums liktų tik keletas etapų iki pilnai paruoštos BBQ „vakarienės į namus“. Padėklo sudėtis:
BBQ Kiaulienos šonkauliai 190 g.
BBQ Jautienos krūtininė 110 g.
BBQ Plėšyta kiauliena 110 g.
BBQ Viščiukas 180 g.
Marinuotos daržovės (raudonieji svogūnai 25 g., agurkėliai 70 g., kimchi 35 g., brokoliniai kopūstai 35 g., raugintos morkos 35 g.)
Amerikietiškos Coleslaw salotos 220 g.
BBQ šokolado padažas 50 g.
Amerikietiškas aštrus padažas 50 g.
Jautienos sultinio kubelis 8 g.
Rinkinio kaina : 14.80 Eur (2 asmenims)Užsakymai priimami : +370 5 203 0460 Adresas užsakymui atsiimti : Pylimo g. 58 (Halės turgus)
Užsisakyti
Restoranas „Queensberry“ Vakarienė dviem
Valentino diena jau lipa ant kulnų, tad šiai progai paruošėme išskirtinę keturių patiekalų vakarienę dviem:
Tropinės salotos su mangais ir krevetėmis
Lašišos tartaras su avokadais bei gaiviais greipfruto ikrais
Špinatuose troškinta triušiena su grybais, puošta filo tešlos karūna
Šokolado, lazdynų riešutų ir rožinių pipirų desertas su amareto skrebučiais
Rinkinio kaina : 30 Eur (2 asmenims)Užsakymai priimami : +370 606 83503 , queensberryrestaurant@gmail.com Adresas užsakymui atsiimti : Didžioji g. 18
Daugiau informacijos
Restoranas „Bučeris“ Romantinė vakarienė
Cezario salotos
Jautienos tartaras
Karštas patiekalas - jautienos išpjovos medalionai, bulvės „gratin“ ir keptos daržovės (dviem)
Kokosinė Panna Cotta su miško uogų tyre (dviem)
Putojantis sausas vynas Maschio Prosecco Treviso 750 ml.
Rinkinio kaina : 79 Eur (2 asmenims)Pasiūlymas galioja : vasario 12-14 d.Užsakymai priimami : +370 5 205 9944 , info@buceris.lt Adresas užsakymui atsiimti : Verkių g. 29
Daugiau informacijos
Grill House BrexitDegustacinė vakarienė
Užkandis (pasirinktinai)
lašišos filė ir šviežių braškių tartaras su auksiniu pankoliu, raudonais ikrais, juodomis midijomis su rukolos pesto, šviežiais daigais ir žalumynais
sluoksniuotos tešlos pagalvėlė su parmezano sūriu ir žiediniais kopūstais, sūrio ir pastarnokų kremu
Pagrindinis patiekalas (pasirinktinai)
dorada su daržovėmis ir citrinų sviestu popieriaus voke. Šalia jaunos bulvytės, citrininis sviestas, saliero šaknies kremas ir žalumynai
angus jautienos nugarinės kepsnys su pipiriniu raudono vyno padažu, jaunomis bulvytėmis, troškintais šparagais, medumi apkeptais svogūnais ir žalumynais
Desertas
šokoladiniai triufeliai su braškinio šokolado glazūra, braškių padažu, šokoladinio biskvito trupiniais ir karameliniu ananasu
Rinkinio kaina : 65 Eur (2 asmenims)
Užkandžiai
klasikinės šviežios braškės su juoduoju šokoladu ir braškių traškučiais (1.90 Eur)
krepšelis su rūkyta lašiša, šilauogėmis ir krevečių drebučiais (1.70 Eur)
šviežios braškės su raudonais ikrais ir ryžių popieriumi (2.50 Eur)
apkepta kefalės filė su alyvuogių paštetu ir traškiais baziliko lapais (2.30 Eur)
avokado laivelis su saulėje džiovintais pomidorais ir fetos sūriu (3.90 Eur)
Minimalus užsakymo kiekis 6 vnt.
Užsakymai priimami : +37064819568 , brexit.vilnius@gmail.com Adresas užsakymui atsiimti : Santaros g. 5
Daugiau informacijos
Restoranas „Sugamour“ Valentino dienos pasiūlymas
Užkandžiai
„Camembert“ sūris su figų padažu (Balzaminio acto kremas, kepti lazdynų riešutai pagardinti rozmarinu. Patiekiama su „Grissini" lazdelėmis) 14,00
Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele (Pesto padažas, juodų alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų ir fetos užtepėlė, naminis avinžirnių humusas) 5,80
Jautienos tartaras su trumais (Ožkų sūrio kremas, marinuotos mažosios paprikos, šviežių agurkų ritinėliai, putpelių kiaušinis) 12,00
Lašišos tataki (Apketa lašišų filė su česnakais, apelsinų ir garstyčių padažu. Patiekaima su baltųjų ridikų, morkų ir agurkų juostelėmis, marinuotais raudonaisiais svogūnais, keptais ryžių makaronais ir kepintomis sezamų sėklomis) 6,00
Karšti patiekalai
Vištienos krūtinėlės kepsnys su aitriu mangų padažu (Žiedinių kopūstų piurė, apkepti vyšniniai pomidorai, degintu sviestu pagardinti cukinų griežinėliai, aitrus mangų bei „Ponzu“ padažai) 10,00
Lašiškos kepsnys („Masago wasabi“ ikrai, žalieji žirneliai ciberžolės ir grietinėlės padaže, lengvai apkepti smidrai, šilkinė trumų skonio bulvių piurė) 14,00
Midijos su špinatais ir kokosais (Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, mangai ir „Tom Yum" kokosų pieno ir špinatų padažas. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais) 14,00
Pikantiškos midijos pamidorų padaže (Midijos geldelėse, midijų mėsa, šalotiniai svogūnai, tabasko padažas, citrinos. Patiekiama su keptomis baby bulvytėmis, pagardintomis česnakais ir rozmarinais) 13,50
Juodieji makaronai su jūros gėrybėmis (Juodieji (su sepijų rašalu) makaronai su keptais kalmarais, omarų uodegėlėmis, midijų geldelėmis ir čili pipirais. Pagardinti česnakais, svogūnais, degintu sviestu, baltu vynu ir grietinėle) 10,00
Rinkiniai
Prancūziška vakarienė dviem („Camembert“ sūris su figų padažu, dvi porcijos juodųju makaronų su jūros gėrybėmis ir du pyragaičiai „Širdelė“) 40,00
Jūros gėrybių vakarienė dviem (Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele, midijos su špinatais ir kokosais, pikantiškos midijos pomidorų padaže ir du pyragaičiai „Širdelė“) 40,00
Romantiškas užkandžių rinkinys (Jautienos tartaras su trumais, lašišos tataki , „Camembert“ sūris su figų padažu ir du pyragaičiai „Širdelė“) 40,00
Pasimatymas dviem (Dvi porcijos lašišos tataki , vištienos kepsnys, lašišos kepsnys ir du pyragaičiai „Širdelė“) 42,00
Džiaugsmo skoniai dviem (Trijų rūšių užtepėlės su skrudinta duonele, vištienos kurtinėlė su aitriu mangų padažu, lašišos kepsnys ir du pyragaičiai „Širdelė“) 35,00
Užsakymai priimami : +370 686 19995 , saldikava2001@vici.eu (Vokiečių g.), +370 607 30954 , 2007@lunchup.lt (Ukmergės g.)Adresas užsakymui atsiimti : Vokiečių g. 11, Ukmergės g. 219 (verslo centras „U219”)
Daugiau informacijos
Meat Lovers PubUžkandžių dėžutė dviem
Kietasis sūris
Bri sūris
Ožkos sūris
Serano kumpis
Chorizo
Paukštienos paštetas
Figų džemas
Marinuotos alyvuogės
Vaisiai (vynuogės, šilauogės, braškės)
Riešutai (migdolai, anakardžiai)
Krekeriai
Kaina: 23 Eur
Pagrindinis patiekalas dviem
Antienos krūtinėlės steak‘as (pilnai paruoštas kepimui su instrukcija)
Mini prancūziškos bulvytės
Raudono vyno padažas
Marinuotos daržovės
Kaina: 30 Eur
Užsakymai priimami : +3705251233 , labas@meatloverspub.lt Adresas užsakymui atsiimti : Šv. Ignoto g. 14Pristatymas: su Zitycity Vilniaus mieste 7 Eur
Daugiau informacijos
Restoranas „Verkių vandens malūnas“Valentino diena Jam ir Jai
Jai
Lašišos tartaras
Aštuonkojo čiuptuvas su keptomis daržovėmis
Jam
Tuno tartaras
Jautienos antrekoto kepsnys
+ Dovana – marinuotos alyvuogės
Rinkinio kaina : 49 Eur (2 asmenims)
Specialus pasiūlymas
Jautiena Burgundiškai su bulvių piure ir malūno raugintais agurkėliais
Rinkinio kaina : 24 Eur (2 asmenims)
Užsakymai priimami : +370 615 95929 Adresas užsakymui atsiimti : Verkių g. 100
Daugiau informacijos